İletişim ve Sipariş Hattı
0 (332) 236 36 61
bilgi@konyagulmutfagi.com
Konya Düğün Yemeği Bizden!

Hayat herkesin bir kez de olsa heyecanını yaşadığımız düğünlerimiz vazgeçilmezi yemek ikramlarıdır. En mutlu günde ve herkesin bir arada bulunduğu düğün zamanlarında leziz düğüm yemeklerinin ikram edilmesi misafirlerin de hoşnut kalmasına neden olacaktır. Konya düğün yemeği hizmetiyle birçok mutluluğa ortak olan firmamız, sizlerinde düğün yemeklerini deneyimli aşçılarıyla karşılamaya hazırdır.



En değerli ilkemiz hijyen olmak!

Çalışanlarımız, yemeğin yapıldığı mutfak ve kullanılan araç gereçler, temizlik kurallarına uygun şekilde tutulmakta ve insan sağlığına zarar verecek bir takım uygulamalar asla söz konusu olmamaktadır. Düğüne gelecek olan sevdiklerinizin sayısına göre yemeklerin yapılması ve dağıtılması hizmetini memnun kalacağınız şekilde yerine getiriyoruz. En güzel gününüzde yemeği ve dağıtım işlerini düşünmenize gerek yok. Eğitimli personelimiz gerekli dağıtımı usulüne uygun bir şekilde yerine getirecektir.


Konya yemek fabrikalarının en büyüğü olan Gül Mutfağı, düğün yemeklerinde istediğiniz menü veya menülere yer vermektedir. Geleneksel lezzetler ve birbirinden farklı lezzetlerle sizlere zengin bir seçenek şansı sunmaktadır. Kaliteli hizmet, eğitimli personel, hijyen standartlarına uygun bir çalışmayla düğün yemeklerinizi sizlere ikram ediyoruz!
Yemeklerin sıcak bir şekilde servis edilmesi için gerekli özen gösterilmektedir. Müşteri memnuniyetini sağlanması ve yemeklerin güzel bir sunumla düğündekilere ikram edilmesi sağlanmaktadır.

Tasarım ve Teknoloji :
X KAPAT
Sipariş Ver - Teklif İste