İletişim ve Sipariş Hattı
0 (332) 236 36 61
bilgi@konyagulmutfagi.com
Konya’nın En Lezzetli Yemek Fabrikası!

Senelerdir Konya ilinde verdiğimiz hizmetlerle, müşteri kitlemizi arttırmaya devam ediyoruz. Konya içerisinde bulunan birçok firmanın yemek ihtiyacını karşılayan Gül Mutfağı, deneyimli ve tecrübeli kadrosuyla en leziz yemekleri üretmeye devam ediyor. Müşteri memnuniyetinin sağlanmasındaki başarı, yemek fabrikamızın hijyene ve temizliğe göstermiş olduğu ehemmiyettir. Aynı zamanda yemek servisi sürecinde göstermiş olduğumuz güler yüzlü hizmet, müşterilerimizin bizleri tercih etmelerinin bir başka sebebidir.



Tap taze gıdalardan en güzel yemekler çıkar!

Konya yemek fabrikamızda kesinlikle taze sebze ve gıdalar kullanarak yemekler yapılır. İyi bir yemeğin sırrının iyi pişirmek ve sebzeleri taze seçmek olduğuna inanan personelimizle hizmet vermekteyiz. Alanında deneyimli ve eğitimli aşçılar, aşçı yardımcıları, meze, tatlı ve kebap ustaları sizlere en iyi yemekleri sunmak için ihtimam gösteriyorlar.


Müşterilerimizin damak zevkine uygun yemeklere imza atıyoruz. Hizmet verdiğimiz şirketlerin tercihlerine göre farklı lezzetler ve ikramlar sunabiliyoruz. Konya ilimizin geleneksel yemeklerine, ülkemizin değişik yörelerinden mükemmel lezzetlere imza atıyoruz. Hijyen bir ortamda, insana yakışır bir şekilde üretimlerimizi yapıyor ve servis hizmetlerimizle firmalara kalitemizi gösteriyoruz.
Personelimizi hijyen konusundaki bilgilerini arttırmak ve yeni istihdam ettiğimiz personelin temizlik bilincine sahip olmaları sağlamak adına eğitimler veriyoruz. Kurumumuzun temizli ve hijyen standartlarıyla yükselen imajını korumaya ve her zaman daha iyi hizmet sunmaya gayret ediyoruz.

Tasarım ve Teknoloji :
X KAPAT
Sipariş Ver - Teklif İste