İletişim ve Sipariş Hattı
0 (332) 236 36 61
bilgi@konyagulmutfagi.com
Konya Tabldot Yemek Hizmeti!

Birçok firmaya yemek hizmeti sunan Konya Gül Mutfağı, özel yetişmiş aşçıları, hijyen mutfağı ve lezzetli menüleriyle Konya'nın en büyük catering firmalarından birisi konumundadır. Şirketinde mutfağı olmayan veya yemek hizmetini dışarıdan temin etmenin daha karlı olacağını düşünen firmalar, hijyen ve temizlik konusunda güvenilir Konya Gül Mutfağından hizmet sağlayabilirler.



Konya'nın yöresel lezzetleri...

Konya'daki firmalara, Konya'nın en özel yemeklerini sunuyoruz. Konya tabldot yemek servisi, tüm araç ve gereçleriyle istenilen saat içerisinde yerine getirilmektedir. Yol süresince yemeklerin soğumaması veya dökülmemesi için gerekli önlemler alınır. Yemeklerin servis edilmesi ve düzenli bir şekilde çalışanlara ikram edilmesi, deneyimli servis personelimizin vazifesidir. Yemek dağıtım ve yemekle ilgili her konuda sorumluluk firmamıza aittir. Hizmeti alan firmanın hiçbir işle meşgul olmasına gerek kalmadan müşteri memnuniyetini hedefleyen hizmet sunulmaktadır.



Hijyen birinci kuralımız!

Yemek yapımında hijyen çok önemlidir. Bu nedenle personelin hijyen şartlarına uymasına çok dikkat edilir. Aynı zamanda mutfak ve mutfak araç gereçlerinin temizliğine de önem verilir. Sağlıklı yemeklerin yapılması adına en taze sebzeler kullanılır. Hizmet verdiğimiz firmalara lezzetli ve damakların tat bırakacak menüler sunulur.


Konya tabldot yemek sevisi hizmetini kaliteli ve bütçenize uygun bir şekilde almak için hemen bizi arayabilirsiniz. Birbirinden farklı lezzetler, deneyimli ve tecrübeli personelimiz, a'dan z'ye sunulan hizmet olanaklarından hemen faydalanabilirsiniz.

Tasarım ve Teknoloji :
X KAPAT
Sipariş Ver - Teklif İste